FC2ブログ
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
--.--.--
wagy.jpg marbling in the meat
Wagyu is a breed of Japanese native cattle crossbred with foreign ones for meat. 
和牛とは、日本固有の牛をもとに、外国種などと交配し、食肉用に改良を重ねた家畜牛のことです。
It is different from domestic cattle.
Domestic cattle are the ones that are domesticated in Japan regardless of their breeds.
国産牛とは違います。これは、牛の種類を問わず、日本で飼育された牛のことです。
The Japanese Black is the typical example of wagyu.
黒毛和牛は和牛の代表です。
wagux.jpg Japanese Black
This breed had long been used as  a "workhorse" until the Meiji period.
黒毛和牛は明治時代まで、農作業の労働力でした。
Japanese Black cattle grow slowly, so meat matures slowly, which makes it possible to get marbling in the meat. 
黒毛和牛は成長が遅いため、肉の成長も遅くなります。そのため霜降りのような肉がとれるのです。
Wagyu take two or three times as long as other breeds to mature.
他の品種と違い、成熟するまで二倍から三倍の時間がかかります。
At the age of eight months they are bought and are raised in two or three years.
生後8ヶ月ほどで引き取られ、2年から3年かけて育てられます。
In order to produce tender meat, they are raised in small space. If they move around, the muscles develop and become hard.
柔らかい牛肉をつくるために、和牛は小さなスペースで育てられます。歩きすぎると身が締まって硬くなります。
Stress is an enemy to them, so music is given to heal them.
ストレスを与えないように、牛の好きな音楽をかけたりもします。
Matsuzaka meat is famous as the highest quality meat. The tender texture dissolves in your mouth. 
和牛の最高位は松坂牛です。口の中で肉が溶けます。
関連記事
スポンサーサイト
2016.07.24
コメント記入欄
 
 
 
 
 
 
 
 
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。